Ohjaamo®

Osaava ja oivaltava työyhteisö

Täydennyskoulutusta ja työnohjausta työyhteisöille

Ohjaamo®:n koulutukset ja työohjaus ovat osallistavia, vuorovaikutteisia ja tarjoavat tietoa, taitoja sekä oivalluksia. Kouluttajana ja työnohjaajana koen, että oppiminen alkaa oivalluksesta ja perustan palveluni tälle periaatteelle. Tutustu koulutuksiini ja työnohjaukseeni. Jutellaan, miten voin auttaa yhteisöäsi toimimaan paremmin ja vuorovaikutteisemmin.

Ohjaamon koulutukset liittyvät vuorovaikutustaitoihin, esiintymiseen, asiakaspalveluun, toiminnallisiin menetelmiin, työhyvinvointiin sekä vapaaehtoistoimintaan.

Koulutusten vaikuttavuus pohjautuu asioiden syventämiseen ja kokemukselliseen oppimiseen. Toteutamme valmiita koulutuspaketteja sekä rakennamme yhdessä asiakkaan tarpeisiin sopivia koulutuksia.

Työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden pohtia suhdetta työhön. Se on ajatusten, kokemusten ja tunteiden jäsentelyä, arviointia ja kehittämistä. Koen, että työnohjaus ja sen luoma tila mahdollistaa muutosta tukevat oivallukset.

Työnohjauksen perustan turvalliseen vuorovaikutukseen. Luotan ohjauksessani ajatuksia avaavaan tekemiseen. Näiden käytöstä sovimme yhdessä.

Toteutamme yhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisprosesseja erityisesti järjestökentällä ja pk-yritysten kanssa.

Kehittäminen voi liittyä strategiaprosesseihin, työyhteisön hyvinvointiin ja osallisuuden lisäämiseen, osaamisen tunnistamiseen, vuorovaikutukseen tai esimiestyöhön ja johtamiseen. Prosesseihin voidaan tuoda koulutuksellisia elementtejä.

Seuraavia avoimia koulutuksia

KOULUTTAJAKOULUTUKSIA

Tampereen kesäyliopisto, Osaava® kouluttaja verkkototeutus 8 op. Alkaen 12.9.24

Vaasan kesäyliopisto, Osaava® kouluttaja lähitoteutus 10 op syys-lokakuu alkaen 10-11.9.24

 

DRAAMAN JA OSALLISTAVIEN MENETELMIEN KOULUTUKSIA

Vaasan kesäyliopisto, Osaava® osallistaja 7-8.5.24

Hämeen kesäyliopisto, Draaman menetelmät opetus- ja kasvatustyön tukena 5-6.10.24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VUOROVAIKUTUS- JA ESIINTYMISKOULUTUKSIA

Syksyllä ei järjestetä kaikille avoimia koulutuksia. Kysy tilauskoulutuksista ohjaamo@ohjaamoon.fi tai tarjouspyyntölomakeella Tarjouspyyntö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täydennyskoulutuskiertue työnohjaajille 2024

TOIMINNALLISET JA OIVALLUTTAVAT MENETELMÄT TYÖNOHJAUKSESSA

Koulutus on sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi toiminnallisilla menetelmillä sekä oivalluttavilla työskentelytavoilla ja kaipaat rohkaisua sekä konkreettisia ideoita työnohjauksen monipuolistamiseksi.

Kevät 2024:

Menneet koulutukset: Helsinki, Kuopio, Turku

Oulu 7-8.6.24.  Pe-ilta 17-20 sekä lauantai 10-16.30. KOULUTUS TOTEUTUU, MUKAAN MAHTUU VIELÄ!

Syksy 2024

Tampere 13-14.9.24

Rovaniemi 20-21.9.24

Helsinki 8-9.11.24

Seinäjoki 22-23.11.24

Etäkoulutukset syksyllä 24

klo 18-20

  • to 26.9 klo 18-20
  • ke 2.10 klo 18-20
  • ti 12.11 klo 18-20
  • ma 2.12. klo 18-20
  • Tarvittaessa yksi extrakerta yhdessä sopien

Koulutuksen hinta

Hinta 280 € + alv.

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE SYKSYN 2024 KOULUTUKSIIN

LUE LISÄÄ

 

 

 

Jutta Laino-Tabell

Olen kouluttaja, työnohjaaja, draamapedagogi, kehittäjä ja järjestöosaaja. Minulla on 23 vuoden kokemus erilaisista yritysmaailman ja julkisen sektorin viestintä- ja koulutustöistä, yli kymmenen vuoden kokemus yhdistysten kehittämisestä ja johtamisesta sekä kymmenen vuoden työnohjaajakokemus.

Koen, että oppiminen ja muutos lähtee oivalluksesta. Työssäni pyrin tarjoamaan sytykkeitä ja luomaan tilaa oivallusten syntymiselle. Pidän tärkeänä kohtaamista, läsnäoloa ja innostusta. Minulla on vahva osaaminen erilaisista toiminnallisista ja taidelähtöisistä menetelmistä, joita käytän tavoitteellisesti mukana työskentelyssä.

Työni ilo on hyvin erilaiset organisaatiot ja yhteisöt, joiden kanssa saan työskennellä sekä vaihtelevat sisällöt, jotka tuovat monipuolisuutta työhöni. Olen innostunut teemoista, joista koulutan ja erityisesti ihmisistä, joita kohtaan.

Tervetuloa Ohjaamoon!

”Nyt tiedän, ketä kouluttajaa ehdottomasti suosittelen!”

Ohjaamo®

Ohjaamo® on vuonna 2007 perustettu koulutusalan yritys, joka toteuttaa laaja-alaisesti täydennyskoulutusta, luentoja, työpajoja sekä työnohjausta.

Kouluttaja, draamapedagogi, järjestöosaaja ja yhdistyskehittäjä, työnohjaaja (STOry)
Jutta Laino-Tabell
p. 0400 749217
ohjaamo@ohjaamoon.fi

Ohjaamo®