Ohjaamo®

Osaava ja oivaltava työyhteisö

Täydennyskoulutusta ja työnohjausta työyhteisöille

Ohjaamo®:n koulutukset ja työohjaus ovat osallistavia, vuorovaikutteisia ja tarjoavat tietoa, taitoja sekä oivalluksia. Kouluttajana ja työnohjaajana koen, että oppiminen alkaa oivalluksesta ja perustan palveluni tälle periaatteelle. Tutustu koulutuksiini ja työnohjaukseeni. Jutellaan, miten voin auttaa yhteisöäsi toimimaan paremmin ja vuorovaikutteisemmin.

Ohjaamon koulutukset liittyvät vuorovaikutustaitoihin, esiintymiseen, asiakaspalveluun, toiminnallisiin menetelmiin, työhyvinvointiin sekä vapaaehtoistoimintaan.

Koulutusten vaikuttavuus pohjautuu asioiden syventämiseen ja kokemukselliseen oppimiseen. Toteutamme valmiita koulutuspaketteja sekä rakennamme yhdessä asiakkaan tarpeisiin sopivia koulutuksia.

Työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden pohtia suhdetta työhön. Se on ajatusten, kokemusten ja tunteiden jäsentelyä, arviointia ja kehittämistä. Koen, että työnohjaus ja sen luoma tila mahdollistaa muutosta tukevat oivallukset.

Työnohjauksen perustan turvalliseen vuorovaikutukseen. Luotan ohjauksessani ajatuksia avaavaan tekemiseen. Näiden käytöstä sovimme yhdessä.

Toteutamme yhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisprosesseja erityisesti järjestökentällä ja pk-yritysten kanssa.

Kehittäminen voi liittyä strategiaprosesseihin, työyhteisön hyvinvointiin ja osallisuuden lisäämiseen, osaamisen tunnistamiseen, vuorovaikutukseen tai esimiestyöhön ja johtamiseen. Prosesseihin voidaan tuoda koulutuksellisia elementtejä.

Seuraavia avoimia koulutuksia

KOULUTTAJAKOULUTUKSIA

Hämeen kesäyliopisto, Osaava® kouluttaja verkkototeutus 8 op. maalis-toukokuu alkaen 7.3.2024

Vaasan kesäyliopisto, Osaava® kouluttaja lähitoteutus 10 op helmi-huhtikuu alkaen 22.2.24

 

OSALLISTAVIEN MENETELMIEN KOULUTUKSIA

Hämeen kesäyliopisto, Osaava® osallistaja 24-25.11.23 pe-ilta ja lauantai

Tampereen kesäyliopisto, Osaava® osallistaja 26-27.1.24 pe ilta ja lauantai. Etätapaaminen 6.2 klo 18-20

Vaasan kesäyliopisto, Osaava® osallistaja 7-8.5.24 pe-ilta ja lauantai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VUOROVAIKUTUS- JA ESIINTYMISKOULUTUKSIA

Hämeen kesäyliopisto, Osaamista Vuorovaikutukseen -webinaarisarja maalis-toukokuussa 2024 joka toinen perjantai aamupäivisin klo 9.30-11 alkaen 22.3.2024

Hämeen kesäyliopisto, Iloa ja varmuutta esiintymiseen  la 27.4.24 klo 10-17 Hämeenlinna.

Tampereen kesäyliopisto, Osaava® esiintyjä  verkkototeutus 6.2 ja 15.2.24 klo 9-12.15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täydennyskoulutuskiertue työnohjaajille keväällä 24

TOIMINNALLISET JA OIVALLUTTAVAT MENETELMÄT TYÖNOHJAUKSESSA

Koulutus on sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi toiminnallisilla menetelmillä sekä oivalluttavilla työskentelytavoilla ja kaipaat rohkaisua sekä konkreettisia ideoita työnohjauksen monipuolistamiseksi.

Helsinki 2-3.2.24

Jyväskylä 16–17.2.24

Kuopio 22–23.3.24

Turku 5-6.4.24

Oulu 19-20.4.24

Tampere 17–18.5.24

 

Koulutuksen hinta

Hinta 280 € + alv.

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

LUE LISÄÄ

 

 

 

Jutta Laino-Tabell

Olen kouluttaja, työnohjaaja, draamapedagogi, kehittäjä ja järjestöosaaja. Minulla on 23 vuoden kokemus erilaisista yritysmaailman ja julkisen sektorin viestintä- ja koulutustöistä, yli kymmenen vuoden kokemus yhdistysten kehittämisestä ja johtamisesta sekä kymmenen vuoden työnohjaajakokemus.

Koen, että oppiminen ja muutos lähtee oivalluksesta. Työssäni pyrin tarjoamaan sytykkeitä ja luomaan tilaa oivallusten syntymiselle. Pidän tärkeänä kohtaamista, läsnäoloa ja innostusta. Minulla on vahva osaaminen erilaisista toiminnallisista ja taidelähtöisistä menetelmistä, joita käytän tavoitteellisesti mukana työskentelyssä.

Työni ilo on hyvin erilaiset organisaatiot ja yhteisöt, joiden kanssa saan työskennellä sekä vaihtelevat sisällöt, jotka tuovat monipuolisuutta työhöni. Olen innostunut teemoista, joista koulutan ja erityisesti ihmisistä, joita kohtaan.

Tervetuloa Ohjaamoon!

”Nyt tiedän, ketä kouluttajaa ehdottomasti suosittelen!”

Ohjaamo®

Ohjaamo® on vuonna 2007 perustettu koulutusalan yritys, joka toteuttaa laaja-alaisesti täydennyskoulutusta, luentoja, työpajoja sekä työnohjausta.

Kouluttaja, draamapedagogi, järjestöosaaja ja yhdistyskehittäjä, työnohjaaja (STOry)
Jutta Laino-Tabell
p. 0400 749217
ohjaamo@ohjaamoon.fi