Ohjaamon asiakkaat

"Jutta on erittäin taitava, luotettava ja innostava opettaja ja yhteistyökumppani."

Ohjaamo tekee yhteistyötä useiden eri toimialojen kanssa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Lisäksi työskentelemme eri oppilaitosten ja opetusta toteuttavien tahojen sekä yhdistysten kanssa. Toiminta-alueena on koko Suomi. Tavoitteet ja sisällöt mietitään aina yhdessä tilaajan kanssa.

Ammattijärjestöjen ja -liittojen kanssa olen tehnyt jäsenkoulutuksia vuodesta 2008. Yhteensä lähes 15 ammattijärjestöä tai -liittoa on tehnyt yhteistyötä Ohjaamon kanssa. Yhteistyökumppaneina muun muassa Akavan erityisalat sekä useat sen jäsenyhdistykset, Tekniikan Akateemiset TEK, Jyty, Suomen lääkäriliitto ja SMKJ.

Järjestökentällä sote-järjestöt ovat tulleet tutuimmiksi, sillä aiempi työni potilasjärjestössä on tuonut osaamista sote-järjestöjen toimintaan. Työskentelen paljon myös muiden järjestöjen kanssa esimerkiksi kouluttaen vapaaehtoisia, työnohjaten ja kehittäen toimintaa yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Olen saanut tehdä yhteistyötä yli 20 eri yhdistyksen ja järjestön kanssa. Järjestökentän asiakkaita ovat muun muassa Kehitysvammaisten tukiliitto, IBD ja muut suolistosairaudet, Valo-valmennusyhdistys, Ahjolan Setlementti, Kansalaisfoorumi, Suomen Kipu ry, Lapsettomien yhdistys Simpukka ry, Pirkanmaan syöpäyhdistys, Kilpirauhasliitto, Tampereen seudun näkövammaiset sekä Sjögrenliitto.

”Koulutus oli todella hyvä ja siihen oli helppo ottaa osaa. Kaikki osa-alueet oli mietitty tarkkaan, jotta ne toimivat meidän yhdistyksemme tarpeisiin.  Esille nousi tärkeitä asioita ja niiden kehittäminen/työstäminen vie varmasti toimintaamme eteenpäin.  Koen myös, että ryhmähenki vahvistui ja lujittui.”

Ritva Johansson, Suomen Kipu ry, Puheenjohtaja

Julkiselta sektorilta pitkäaikaisin yhteistyö on rakentunut sekä kirjastojen että varhaiskasvatuksen kanssa, joita olen kouluttanut laaja-alaisesti ympäri Suomea. Teen tiivistä yhteistyötä mm. alueellisten kehittämiskirjastojen kanssa.  Yhteistyötä sosiaali- ja terveysalalla olemme tehneet muun muassa Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin, Työterveyslaitoksen sekä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kanssa.

Tekniseltä puolelta tutuksi ovat tulleet erityisesti kaupunkien vesilaitosten sekä kunnan teknisen osaston toiminta. Työnohjausta olen toteuttanut mm. Tampereen kaupungin perusopetuksessa sekä nuorisopalveluissa sekä Ylöjärven kaupungin perhetyössä. Lisäksi olen tehnyt yhteistyötä erilaisten ESR-hankkeiden kanssa. Yhteensä lähes 30 kaupunkia tai kuntaa on luottanut Ohjaamon yhteistyökumppanina.

Yksityissektorilla olen kouluttanut sekä isoja yrityksiä kuten Stora Enso ja LähiTapiola, mutta päässyt myös tekemään koulutus- ja kehitystyötä pienten- ja keskisuurten yritysten kanssa.

"Hauskasti, innostuneesti ja rennon letkeästi läpivedetty koulutuspäivä. Varsin osuvia oivalluksia "ihan oikeasta elämästä" ja palvelutilanteista, joita ammattilaisemme päivittäin täällä työssään kohtaavat.
Herättää, pysäyttää ja laittaa miettimään asioita myös eri näkökulmista. Keskustelua herättävä koulutustapa, ei liian ohjaava, -suora tai -tuomitseva. Suosittelen!"

Juha Karhumäki, myymäläpäällikkö, Urheilu-Koskimies Oy

Oppilaitokset ja opetusta toteuttavat tahot ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Kesäyliopistot sekä mm. Tampereen yliopisto on olleet Ohjaamon pitkäaikaisia asiakkaita.

”Tampereen kesäyliopisto on tehnyt Jutta Laino-Tabelin kanssa yhteistyötä vuodesta 2008 lähtien. Yhteistyö Jutan kanssa on ollut alusta lähtien helppoa ja luontevaa. Jutta on erittäin taitava, luotettava ja innostava opettaja ja yhteistyökumppani. 

Jutan saama opiskelijapalaute on aina erinomaista. Opiskelijat arvostavat Jutassa erityisesti sisällöllistä ja pedagogista osaamista, selkeää ja sujuvaa ilmaisua sekä innostavaa ja jämäkkää otetta.”

Anu Urhemaa, rehtori, Tampereen kesäyliopisto

Ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä minkälainen koulutuspaketti sopisi parhaiten juuri teidän tarpeisiin ja toiveisiin!

Asiakkaitani

Ammattiliitot- ja järjestöt: Akavan Erityisalat- Farmasialiitto -JYTY ry-Käännösalan asiantuntijat KAJ ry-Lääkäriliitto ry-Mukanetti ry-Piotty ry-SMKJ-Suomen kirjastoseura-Suomen lukiolaisten liitto-Suomen Vesilaitosyhdistys ry-Tekniikan akateemiset TEK ry-Vakava ry-Viesti ry-Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Järjestöt ja yhdistykset: Ahjolan Setlementti-Artteli -kumppanuusyhdistys ry-Diabetesseura T1D-Endometrioosiyhdistys ry (nyk. Korento ry)-Ensi- ja turvakotien liitto-HyTe ry-IBD ja muut suolistosairaudet-Kaapatut lapset ry -Kansalaisfoorumi -Kansanvalistusseura-Kehitysvammaisten palvelusäätiö-Kilpirauhasliitto-Lapsettomien tuki Simpukka ry-LEADER Pirkan Helmi-Martat-Nuorisosäätiö-Näkövammaistenliitto-Retina ry-Silta Valmennusyhdistys-Sivistysliitto Kansalaisfoorumi- Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta-Sjögrenliitto-Suomen Agilityliitto-Suomen 4H-Liitto-Suomen Kipu ry-Tampereen kaupunkilähetys-Tampereen kehitysvammaisten tuki-Tampereen seudun näkövammaiset-Uudenmaan Epilepsia yhdistys-Valo -valmennusyhdistys

Kaupungit ja kunnat: Espoo-Haapavesi-Helsinki-Iisalmi-Joensuu-Jyväskylä-Kouvola-Kuopio-Lahti-Lappeenranta-Lempäälä-Mikkeli-Oulu-Pirkkala-Raasepori-Porvoo-Riihimäki-Rovaniemi-Salo-Sastamala-Seinäjoki-Tampere-Turku-Tuusula-Vantaa-Vihti-Ylöjärvi

Muu julkinen sektori: Alueellista kehittämistehtävää hoitavat kirjastot: Kuopio, Lahti, Porvoo, Tampere Turku -Cursor- Etelä-Suomen lääninhallitus- Folkhälsan Raseborg-Ilmatieteenlaitos-Kainuun hyvinvointialue-Länsi- ja Sisäsuomen Aluehallintovirasto- Pirha sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri-Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä -Sosiaalialan osaamiskeskus Verso-Työterveyslaitos-Työelämän kehittämiskeskus-Verohallinto

Oppilaitokset ja opetusta toteuttavat tahot: Etelä-Karjalan kesäyliopisto-Helsingin yliopisto-Itä-Suomen yliopisto-Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta-Kotkan opisto-Kuopion yliopisto-Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Hyvinvointialan yritysklinikka-Kymenlaakson kesäyliopisto-Metropolia ammattikorkeakoulu-Pirkanmaan ammattikorkeakoulu (nyk.Tamk )-Päijät-Hämeen kesäyliopisto- Seinäjoen koulutuskuntayhtymä- Snellman instituutti- Suomen ympäristöopisto-Tampereen aikuiskoulutussäätiö-Tampereen kesäyliopisto-Tampereen yliopisto-Turun kesäyliopisto

Yksityinen sektori: DEKRA Industrial-Hantera-Kymenso Oy-LähiTapiola-Metsämannut Oy-Novartis-Opetusalan koulutuskeskus Educode Oy-Otava-Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy-Seikkailuyhtiö Vaara-Stora Enso- -UKK-instituutti-Urheilu Koskimies-Varalan säätiö-Väestöliiton klinikat-2M IT oy

Ohjaamo®

Ohjaamo® on vuonna 2007 perustettu koulutusalan yritys, joka toteuttaa laaja-alaisesti täydennyskoulutusta, luentoja, työpajoja sekä työnohjausta.

Kouluttaja, draamapedagogi, järjestöosaaja ja yhdistyskehittäjä, työnohjaaja (STOry)
Jutta Laino-Tabell
p. 0400 749217
ohjaamo@ohjaamoon.fi